Stockholm08-21 77 47
ÖppettiderVardagar 08.00 - 17.00
eller enl. överenskommelse

EcoSteaMobil

Vårt mål är att bli det självklara valet vid tvätt av fordon. Våran målsättning är att erbjuda dig som kund en professionell och smidig tjänst samtidigt som vi är skonsammare mot miljön än traditionella biltvättar. Då vi är mobila, vilket innebär att vi kan komma till er och tvätta bilen på plats, håller vi kostnaderna nere då vi inte behöver använda oss av stora bilhallar mm.

Hur jobbar vi?

Vi på EcoSteaMobil använder oss av den senaste tekniken inom ångtvätt och bidrar till att användningen av överflödiga kemikalier blir minimala. Vår ångmetod förbrukar endast 5% av de kemikalier som utnyttjas vid en traditionell biltvätt samtidigt som vi sparar enorma mängder vatten per tvätt. Detta gör oss därmed till det mest självklara- och miljövänliga valet för era fordon.

Var jobbar vi?

Ännu ett av EcoSteaMobils fördelar är vår mobilitet. Vår service innebär att vi kan komma till er på plats och genomföra jobbet hos er. I dagsläget är de flesta av våra kunder privata bilägare och företagskunder med sina säten inom Uppsala och Stockholms Län. Idag är de flesta kunderna till oss privata bilägare och företagskunder.

Ångmetoden

1. Handtvätt

Det första som görs är naturligtvis att tvätta bilen noggrant utvändigt. Beroende på bilens smutsgrad kan det vara nödvändigt att använda ett effektivt och miljövänligt avfettningsmedel för bästa möjliga resultat. Denna metod tvättar inte bara bort lös smuts såsom damm och partiklar, utan är även effektiv mot tyngre smuts såsom asfalt, tjära, tectyl, olja mm.

2. Ångtvätt

Vi tvättar på det sätt som är mest skonsamt för såväl miljön som för din bil. Vi använder oss av ångstråle, en metod som ökar verkningsgraden samt reducerar vattenförbrukningen med 80-90% gentemot traditionella biltvättar. Detta bidrar till ett optimalt resultat och minimerar utsläppen av kemiska ämnen.

3. Optimalt Resultat

Vi tvättar på det sätt som är mest skonsamt för såväl miljön som för din bil. Vi använder oss av ångstråle, en metod som ökar verkningsgraden samt reducerar vattenförbrukningen med 80-90% gentemot traditionella biltvättar. Detta bidrar till ett optimalt resultat och minimerar utsläppen av kemiska ämnen.

Fördelarna som gör skillnad!

1. Miljövänlig – En lösning för att spara på vatten och våra miljöresurser, deodorisera och sterilisera utan kemikalier. Med ångmetoden undviker vi att stora mängder avloppsvatten förorenat med kemikalier släpps ut i avlopp och förorenar miljön.

2. Spara vattenförbrukningen – Vatten är en av de mest värdefulla av mänsklighetens resurser, men dess tillgänglighet är idag hotad av flera faktorer. Vatten är en ändlig resurs som inte bör förbrukas i onödan. Vattenförbrukningen för traditionella tvättsystem är c:a 100-150 l per timme, medan ångtvättmaskiner förbrukar endast c:a 5 l per timme, och 3 l vatten per bil, helt utan avrinning. Tack vare frånvaron av avloppsvatten kan ångtvättmaskiner användas där rinnande vatten inte finns tillgängligt. Särskilda tillstånd för vattenförbrukning behövs inte. Det är dags att ge vatten en andra tanke. Vårt bidrag är att erbjuda den bästa rena miljövänliga lösningen mot vattenföroreningar.

3. Ekonomisk – Spara tid och pengar för en djupare rengöring. Tvätta fler bilar på kortare tid med två separata utgångar för ånga. Kortare rengöringstider säkerställer kundnöjdhet och vi hinner städa fler fordon per dag.

4. Djuprengöring – Ångtvätt har många fördelar jämfört med konventionell rengöring. Den kan även användas på lädersäten där den sanerar, deodoriserar och samtidigt eliminerar fläckar och dåliga lukter från nikotin utan användning av starka kemikalier.

5. Mobilitet – Då vi är mobila kan du som kund få din bil tvättad på plats och vid en tidpunkt som passar dig. Således sparar du både tid och pengar.

6. Flexibilitet – Mobil ångtvätt kan tvätta mer än bara vanliga fordon. Då ånga inte är ett slipmedel är den lämplig för både klassiska bilar, lyxiga limousiner, motorcyklar och båtar. Denna säkra procedur lämnar en repfri, ljus och ren yta.

7. Allergibegränsning – Termisk chock dödar fästingar och loppor som kan gömma sig i klädsel och avlägsnar bakterier, svampar och kvalster som kan orsaka allergiska sjukdomar.

Bildgalleri

Ett urval av bilder från blandade uppdrag. Klicka på bilderna för att se större bild. Vill ni se mer, klicka på vår Facebook sida

Tjänster

Interiör

Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönster putsas och instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén skall kännas fräsch och att ”ny bil”-känslan skall komma tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textiler kan du tilläggsboka klädseltvätt.

Strålkastarrenovering

Istället för att köpa nya strålkastare som kostar mycket pengar kan du nu renovera dina gamla för en mycket lägre kostnad. Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid. På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.

Klädseltvätt

Fläckar och smuts i textilierna avlägsnas med ånga eller specialutrustning som arbetar upp vattnet/kemikalierna till 85°. Detta gör att man desinficerar och rengör effektivt. Läs mer om klädseltvätt.

Glasbehandling ( fr. 600:-)

Vår glasbehandling är ett unikt skydd för bilens rutor. Fördelarna är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insekter, smuts och trafikfilm, vilket medför bättre sikt. Reflexer – Vid mörkerkörning minskar reflexerna. Studier i USA har visat att reaktionstiden vid körning i regn minskar med 25% om rutan är behandlad med Glastec. Lång hållbarhet – Skyddet ska inte förväxlas med liknande produkter på marknaden. Glasbehandlingen förenar sig med glaset och har därför en mycket lång hållbarhet. Enkel rengöring – Rutan blir efter behandling tätare vilket gör att is, smuts och insekter m.m. inte får fäste på glaset som därför blir lätt att rengöra.

Följ oss på sociala medier

Prislista

OBS: Köp klippkort och spara upp till 20%!

SILVER UTVÄNDIG

600kr

Tid: 50 min
Avfettning, Ångtvätt
Sprayvax
Fönster & speglar utvändig
Däck & fälgar och däckglans

Platinum IN OCH UTVÄNDIG

1200kr

Tid: 90 min
Avfettning
Handtvätt med ånga, Sprayvax
Fönster & speglar
Däck & fälgar,Däckglans
Dammsugning
Tvätt av mattor
Invändig rengöring med ånga
Ta bort mindre fläckar på säten
Sanering av luftkanaler

SILVER INVÄNDIG

600kr

Tid: 50 min
Dammsugning
Invändig rengöring med ånga
Tvätt av mattor
Fönster & speglar (inv)
Mellandörrar
Sanering av luftkanaler

Klädseltvätt

1800kr

Rengörning av säten
Ångtvätt/klädseltvättmaskin
400 kr per säte
1800 kr för 5 säten
2600 kr för 7 säten

Motortvätt

600kr

Tid: 30 min
Avfettning
Tvätt av motorrum med ånga
Behandling av gummi
och plastdetaljer
Läs mer om motortvätt

MC tvätt

600kr

Tid: 60 min
Avfettning
Handtvätt
Sprayvax
Dressing plastdetaljer
Läs mer om MC-tvätt

(För större bilar som SUV / Van gäller ca 20% påslag på priserna)

Klippkort

Köp klippkort utan tidsgräns och få upp till 30% rabatt på ordinarie priser

Recensioner

Kontakt

       Boka tid redan idag

  • Mail: Info@solnabiltvatt.se
  • Mail Solna( Franchise): delta@solnabiltvatt.se
  • Mobil/SMS ( Solna franchise): 076 704 6640
  • Mobil/SMS: 076 393 2030
  • Stockholm: 08-21 77 47
  • Uppsala: 018-710 070

KUNDVILLKOR: Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid, ej avbokad tid debiteras fullt pris.
Bokningen sker via tel, sms eller mejl. Vi jobbar inom Stockholm och Uppsala området.

Betalsätt:
Kortbetalning, Faktura med e-post (PDF faktura), Swish, Kortbetalning på plats