Stockholm08-21 77 47
ÖppettiderVardagar 08.00 - 17.00
eller enl. överenskommelse

Franchise

Vill du starta egen biltvätt?

EcoSteamMobil söker franchise-tagare som vill ta den mobila ångtvätten till sin stad. Ångtvätt är det miljövänliga framtidsalternativet för biltvättsbranschen.

EcoSteaMobil är ett expansivt företag som arbetar med mobil biltvätt med hjälp av ångteknik. Företaget expanderar kraftigt och vi söker därför duktiga personer som vill starta egen EcoSteaMobil-verksamhet på sin ort.
starta eget
inom mobil biltvätt med ångteknik

Vi erbjuder dig en möjlighet att starta och driva ett
EcoSteaMobil-företag i nära samarbete med oss. Du får utbildning och hjälp med allt du behöver veta för att starta och driva ditt företag. Är du affärsinriktad med erfarenhet från försäljning? Är du beredd att satsa helhjärtat för att bygga upp ett eget framgångsrikt företag? Har du en ordnad ekonomi och en del eget kapital? Då är du välkommen att ta kontakt med Alireza Tabaei 0763-93 20 30.

Vad är EcoSteaMobil?

Vårt mål är att bli det självklara valet vid tvätt av fordon. Våran målsättning är att erbjuda bilägare en effektiv och smidig biltvätt samtidigt som vi är skonsam mot miljön. Vi är mobila, vilket innebär att vi tvättar bilen på plats och vi tvättar med ånga.

Hur jobbar vi?

Vi på EcoSteaMobil använder oss av den senaste tekniken inom ångtvätt. Vi använder endast en bråkdel av den andel vatten och kemikalier som en traditionell biltvätt använder. Detta gör oss därmed till det mest självklara- och miljövänliga valet för biltvätt.

Var jobbar vi?

I dagsläget är de flesta av våra kunder privata bilägare och företagskunder med sina säten inom Uppsala och Stockholms Län, men vi letar nu efter företag som vill starta franchise genom oss så att vi kan erbjuda biltvätt med ånga i hela Sverige.

Ångmetoden

1. Handtvätt

Det första vi gör är naturligtvis att tvätta bilen noggrant utvändigt. Beroende på bilens smutsgrad kan vi behöva använda ett effektivt och miljövänligt avfettningsmedel för bästa möjliga resultat.

2. Ångtvätt

Vi tvättar på det sätt som är mest skonsamt för såväl miljön som för din bil. Vi använder oss av ångstråle, en metod som är effektiv och reducerar vattenförbrukningen med 80-90% jämfört med traditionella biltvättar.

3. Optimalt Resultat

Ångtvätten ger ett fint rent resultat som man aldrig trodde kunde vara möjligt med så pass lite vattenanvändning. Både invändigt och utvändigt har vi kunnat göra bilen helt rent med så lite som 3 liter vatten.